{[ message.text ]}
R

Raja Qaiser

  • Medlem af Dorunner siden: 2014
  • CVR Registreret
  • Momsregistreret

Dansk Effektiv Rengøring står selv inde for informationen. Kontroller at alt stemmer inden du laver en aftale med firmaet.

Om Dansk Effektiv Rengøring

Om Os

Dansk Effektiv Rengøring er et rengøringsfirma med 18 års erfaring indenfor rengøring for både erhverv og private. Vi er beliggende i København, hvorfra vi gør rent for erhvervskunder og private kunder i og omkring København samt hele det storkøbenhavnske område.

Kunderne er i fokus

Vi lever af tilfredse kunder og har derfor god balance mellem prissættelse og kvalitet af vores rengøring, hvorfor vi ikke har faste priser men laver en prisvurdering for hver enkelt kunde. Desuden har vi løbende kvalitetskontrol af vores medarbejdere samt tæt kontakt til vores kunder for at sikre at jeres behov hele tiden er opfyldt samt at i er tilfredse med vores arbejde.

Vores medarbejdere

Vores medarbejder får løbende rengøringskurser og har erfaring indenfor branchen. Ønskes specialløsninger, bruger vi samarbejdspartnere til at løse opgaven, så vi sikrer at kunden er tilfreds. Vi udfører altid vores arbejde med respekt for, at vi befinder os på andre menneskers arbejdsplads og sørger for, at I med ro i sindet kan holde fyraften og komme tilbage morgenen efter til en ny og produktiv dag i rengjorte lokaler.

Nye medarbejdere

Ved ansættelse af nye medarbejdere sikrer vi at de altid har ren straffeattest. Det er helt vitalt at du stoler på os – både firmaet som helhed og den enkelte assistent. Du skal være fuldstændig tryg ved at lukke vore medarbejdere ind i din virksomhed.De får altid indgående kurser samt oplæring, der sikrer at de faglige evner er tilstrækkeligt høje, og at assistenten er helt inde i arbejdsgangen og vores høje kvalitetskrav.

Vores Produkter

Miljøet er i fokus hos os og vi bruger derfor kun svanemærkede og miljøvenlige produkter. Dette sikrer både vores medarbejders velfærd samt at vores fælles miljø bliver skånet, hvilket vi ser som en del af vores virksomheds grundlæggende etik. Ved at vælge os som leverandør af rengøringsydelser til dit firma vælger du altså samtidig at skåne miljøet – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller pris.

Desuden har vi stor fokus på forbrug af rengøringsmidler blandt vores medarbejdere. Ikke nok med at et overforbrug på sigt kan forkorte levetiden af møbler, gulv og lignende, er et overforbrug også med til at skade miljøet. Vi bruger derfor doseringsflasker og -pumper, så vi ikke bruger mere af rengøringsprodukterne end højst nødvendigt. Desuden gør vi brug af mange forskellige metoder, der formindsker forbruget uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Lyder vi som noget for dig?

Butiksrengøring
Byggerengøring
Gulvtæpperengøring
Industrirengøring
Kontorrengøring
Trapperengøring
Varehus & lokalerengøring
Albertslund
Allerød
Ballerup
Brøndby
Dragør
Egedal
Fredensborg
Frederiksberg
Frederikssund
Furesø
Gentofte
Gladsaxe
Glostrup
Gribskov
Halsnæs
Helsingør
Herlev
Hillerød
Hvidovre
Høje-Tåstrup
Hørsholm
Ishøj
København
Lyngby-Taarbæk
Rudersdal
Rødovre
Tårnby
Vallensbæk

Certifikat & Intyg

Dansk Effektiv Rengøring har ikke uploadet nogle certifikater endnu.

Referencer

Dansk Effektiv Rengøring har ikke uploadet nogen referencer endnu.

Dansk Effektiv Rengøring har ikke fået nogen anmeldeleser endnu.

Karta