{[ message.text ]}
J

Jonathan Randal

 • Grævlingestien 29a, 2880 Bagsværd
 • Medlem af Dorunner siden: 2015
 • CVR Registreret
 • Momsregistreret

IDEALSERVICE IVS står selv inde for informationen. Kontroller at alt stemmer inden du laver en aftale med firmaet.

Om IDEALSERVICE IVS

IDEALservice IVS er en service virksomhed, der har specialiseret sig inden for rengøring, vinduespudsning og ejendomsservice. Firmaet blev grundlagt i 2005 og drives af ildsjæle. I relationer mellem mennesker og mellem virksomheder kræves der mere end blot god kemi – der kræves også tillid, engagement, fleksibilitet og nytænkning. For IDEALservice er dette nøgleordene i samarbejdet med vores kunder.

Enhed – Vi arbejder ud fra et holistisk synspunkt, der har til hensigt at skabe sammenhængende løsninger for kunden.

Enkelhed – Vi arbejder i et enkelt miljø, det har vi til hensigt at afspejle i vor ydelser, hvilket giver kunden en enkel og entydig løsning.

Engagement – Vi tager ansvar og er omhyggelige, vi har stor kompetence og erfaring, vi er ildsjæle der drives af at leverer services af høj kvalitet, der giver tilfredse og glade kunder.

Hvad kan vi
Rengøring - vi imødekommer jeres behov inden for rengøringservice med stor erfaring, fleksibilitet og høj kvalitet til private og erhversdrivene.

Vinduespolering - I forbindelse med rengøringsservice tilbyder vi også vinduespolering inden- og udenfor hos dem der ønsker det.

Ejendomsservice - vi tilbyder en række services til din private ejendom, erhvervsdrivene eller boligforeninger - både inden- og udenfor.

Hvordan gør vi
Service for os er at imødekomme jeres behov, krav og ønsker, samt tilbyde fleksibilitet, enkelhed, ansvar og omhyggelighed i én pakkeløsning - fra aftalen om løbende ydelser og kvalitetskontrol til enkel betaling og kundeportal med faktura historik.

Ved et hvert uforpligtende tilbud giver vi dig en professionel rådgivning og sparring, inden der træffes beslutning om pris og ydelser.

Når der er indgået en samarbejdsaftale med os, vil det være et fast team der udfører opgaverne og hvem der føres kontakt med. Det er os, der løbende laver kvalitetskontrol og sammen sikrer vi, at det der loves, det overholder vi sammen.

Resultater
Vores kunder oplever en frihed med tryghed for at opgaver udføres i henhold til aftalen, der er stabilitet, plads til fleksibilitet og kvaliteten er i top.

Det opleves at der er fin balance i forholdet mellem pris og løsning kontra markedet.

At prioritere sine egne kompetencer som erhvervsdrivene eller prioritere mere tid sammen med familien i et rent hjem, er de to højest vurderet værdier blandt vores kunder.

Vores service
Vi har mange års erfaring indenfor privat rengøring, erhvervsrengøring, vinduespudsning og ejendomsservice. Vi skræddersyer din rengøringshjælp til netop jer eller virksomheden, alt efter hvilke behov du/I har. Med vores mangeårige erfaring sammensætter vi i fællesskab med dig/jer den optimale løsning.

Kvalitetssikring
Vi laver løbende kvalitetssikring, således at vi er sikre på, at vi leverer en ordentlig service og den aftalte vare. Eksempler på kvalitetskontrol:

- Kontrol fra ansvarlig leder
- Servicemøder
- Uvildig kontrol
- Medarbejderne

Vores medarbejdere skal være motiveret for, at de yder et godt stykke arbejde. Vi gør en stor indsats for at rekruttere, træne og motivere vores medarbejdere. Alle vores medarbejdere har været på kursus, så de kender de rette midler, metoder og ergonomi, som de bruger i forbindelse med deres arbejde.

Miljø
Vi gør alt hvad vi kan for at nedbringe belastningen for miljøet. Vi gør vores for at mindske miljøpåvirkningen ved bla. at nøje udvælge vores rengøringsmidler, samt vores konstante fokus på at minimerer vandforbruget.

Geografi
Vores rengøringsfirma tilbyder kunder ejendomsservice i Nordsjælland og København. Vi er stærkt repræsenteret i Bagsværd, Holte, Herlev, Søborg, Hellerup, Kgs. Lyngby, Gentofte, Charlottenlund, Allerød, Birkerød og Hillerød – vi koordinere og planlægger vores opgaver, så kunden slipper for ekstra omkostninger til kørsel.

Butiksrengøring
Byggerengøring
Havepleje
Industrirengøring
Kontorrengøring
Privat rengøring
Slutrengøring
Trapperengøring
Varehus & lokalerengøring
Vinduespudsning
Albertslund
Allerød
Ballerup
Brøndby
Dragør
Egedal
Fredensborg
Frederiksberg
Frederikssund
Furesø
Gentofte
Gladsaxe
Glostrup
Gribskov
Halsnæs
Helsingør
Herlev
Hillerød
Hvidovre
Høje-Tåstrup
Hørsholm
Ishøj
København
Lyngby-Taarbæk
Rudersdal
Rødovre
Tårnby
Vallensbæk

Certifikat & Intyg

IDEALSERVICE IVS har ikke uploadet nogle certifikater endnu.

Referencer

IDEALSERVICE IVS har ikke uploadet nogen referencer endnu.

Godt arbejde!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av Dorunner

Rigtig god service og meget stabile

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av Dorunner

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av Dorunner

Karta