{[ message.text ]}
I

Ib Abildgaard

  • Gartnerhaven 7 , 4261 Dalmose
  • Medlem af Dorunner siden: 2013
  • CVR Registreret
  • Momsregistreret

Råd & Mal står selv inde for informationen. Kontroller at alt stemmer inden du laver en aftale med firmaet.

Om Råd & Mal

Malerfirma Råd & Mal v/malermester Ib Abildgaard, Slagelse på Vestsjælland, har gennem en årrække som maler samlet en masse erfaring inden for malerfaget. Der findes mange malerfirmaer i Slagelse og omegn, derfor forpligter dette også, den udfordring har Råd & Mal taget op. Så malermester Ib Abildgaard er en ud af mange malermestre i Slagelse. Også her finder du en billig maler, og samtidig en god maler. Vi havde 5 års firma jubilærium den 20. april 2011.

Maling inde & ude
Sprøjtelakering
Tapetsering
Albertslund
Allerød
Ballerup
Brøndby
Dragør
Egedal
Faxe
Fredensborg
Frederiksberg
Frederikssund
Furesø
Gentofte
Gladsaxe
Glostrup
Greve
Gribskov
Guldborgsund
Halsnæs
Helsingør
Herlev
Hillerød
Holbæk
Hvidovre
Høje-Tåstrup
Hørsholm
Ishøj
Kalundborg
København
Køge
Lejre
Lolland
Lyngby-Taarbæk
Næstved
Odsherred
Ringsted
Roskilde
Rudersdal
Rødovre
Slagelse
Solrød
Sorø
Stevn
Tårnby
Vallensbæk
Vordingborg

Certifikat & Intyg

Råd & Mal har ikke uploadet nogle certifikater endnu.

Referencer

Råd & Mal har ikke uploadet nogen referencer endnu.

Super flink, imødekommende og hjælpsom med gode råd, og et rigtig fornuftigt tilbud - selv om der desværre ikke blev brug for det. Vender dog helt sikkert tilbage hvis det bliver aktuelt!

Maler du kan regne med.

Arbejdet var til tiden, til den aftalte pris, og der blev lavet lidt ekstra udbedringer fordi det var det rigtige at gøre. Kort sagt et godt solidt stykke arbejde som jeg gerne anbefaler videre.

Råd & Mal leverer varen!

Vi fik anbefalet Råd og Mal af nogle venner, og efter at have modtaget 3 forskellige tilbud faldt valget på dem. De stod for at filte og male vores nyerhvervede 6V-lejlighed, der ikke havde haft den store pleje de sidste 50 år.
Opgaven er blevet løst fint, og vi har fået hvad vi ønskede. Jeg holdt dem lidt hen med tid (pga andre håndværkere) af og til, og det har de taget med humor og forståelse. Eneste knast har været, at malingen på et loft begyndte at løsne sig kort tid efter opgaven var afsluttet, men det har de selvfølgelig været ude og fikse ved at filte loftet og male det igen - uden beregning.
Sidst, men ikke mindst, skal det fremhæves, at de lægger vægt på, at det er billigt, så til gengæld kan man ikke forvente hardcore detaljearbejde. Hvis man ønsker arbejde der går helt ned i detaljen kan man sikkert formedelst en højere pris få det. Det ønskede vi ikke, så samarbejdet var lykkeligt.

God service, god pris og godt resultat

Jeg har for 2. gang fået malet min lejlighed af Ib fra Råd og Mal og jeg kan varmt anbefale ham. Jeg fik en rigtig god og fleksibel service, en rigtig god pris og ikke mindst et rigtig godt resultat.

Mvh
Katrine

God malermester

Man kan rolig bruge dette firma, de udfører bare kvalitetsarbejde

Karta