{[ message.text ]}

Vil dit firma vokse?

Uanset om dit firma er nystartet eller veletableret så kan vi hjælpe dig med at tage dit firma til næste niveau. Vi hjælper dagligt hundredevis af privatpersoner, firmaer og boligforeninger med at finde profesionelle fagfolk. Siden starten har vi formidlet mere end 500.000 jobs. Vi er idag over 10 000 professionelle fagfolk i hele Skandinavien som dækker over 300 brancher. Vil du blive en af os? Har du det som kræves?

Lige nu kan du teste Dorunner gratis og uden forpligtelser. Udfyld dine oplysninger nedenfor, så fortæller vi mere.

Vil du vide mere? Fortæl hvem du er, og du høre fra os snarest

Mange nye kunder

Hos Dorunner får du mange nye kundekontakter og mulighed for at dit firma vokser i branchen og på dit lokale marked. Du får løbende aktuelle forespørgsler sendt direkte til din mail. Din indvistering anvender vi til markedsføring, så vi er synlige for kunder som vil købe tjenester rundt i Danmark. Kontakt os ved at udfylde din information nedenfor, så fortæller vi mere.

Detta säger medlemsföretagen om Dorunner!

"Vi er yderst tilfredse med Dorunner, det er et meget enkelt system samt en rigtig god måde at få flere kunder på."

Karsten Vestergaard, KV Køkken

"Jeg har brugt Dorunner i flere år. Tjenesten er fantastisk for den som søger flere kunder og som sætter pris på god service!"

Robert Tranto

"Ingen problemer og hurtige svar. Veludført! Kan derfor anbefale Dorunner som en god samarbejdspartner."

Patrik Rosén, ABC-Service

Firmapræsentation

Som medlem får du en Google-optimeret profil på Dorunner. Her kan du beskrive dit firma og vise anmeldselser samt referensebilleder.

Forespørglser direkte på mobilen

Er du ude og arbejde? Mød dine potentielle kunder direkte på mobilen. Med enkle tryk i mailen har du kunden på tråden.

Ved alle hvor god du er?

Dorunner hjælper dig med at samle dine anmeldelser fra tilfredse kunder. Via din firmapræsentation kan du vise dem for hele verden, og der igennem vinde flere jobs.

Kender du et dygtigt firma som passer ind hos os?
Hvis de opfylder vores krav og bliver medlemmer, så får du 400 DKK

Send os navn og kontakt information, og hvordan vi kommer i kontakt for, og hvordan vi kommer i kontakt med dig, for udbetalingen av pengene. Send en mail til os via info@dorunner.dk