{[ message.text ]}

At bruge Dorunner er gratis, enkelt, trygt og smart

Hvad kan Dorunner hjælpe mig med?

Vi hjælper dig med, helt gratis, at få tilbud fra byg-, flyt-, anlægning- og rengøringsfirmaer, samt konsulenter og andre tjenesteudbydere.

Hvordan kan Dorunner hjælpe mig med at spare tid?

Ved brug af vores tjeneste kan du på en enkelt måde spare både tid og penge. Lav en forespørgsel her på dorunner.dk, derefter gør vi alt arbejdet og kontakter relevante og dygtige firmaer som vil hjælpe dig. Vi sørger for at de kontakter dig, i stedet for omvendt. Du slipper for at ringe rundt og jage firmaer som er fuldbookede eller uinteresserede i at hjælpe dig.

Hvordan kan Dorunner hjælpe mig med at spare penge?

Uanset om du har hørt gode anbefalinger om f.eks. en håndværker, så er det altid smart at vende opgaven med flere håndværkere. Dette giver dig muligheden for at sammenligne priser og finde ud af hvad du får for pengene. Muligtvis har du hørt at han er billig, men det passer måske ikke.

Hvad indgår i tilbudet?

Der findes ingen direkte regler for hvordan et tilbud skal være. Den håndværker som siges at være billig, giver måske ikke et tilbud på hele arbejdet. Det er vigtigt at forstå hvad der indgår i den tilbudte pris. Husk at prisen mellem eksempelvis håndværkere og dig som konsument skal væra inklusiv moms, dette er lov.

Hvordan ved jeg om at min leverandør er dygtig?

Du får ofte hvad du betaler for. Når du er i kontakt med flera forskellige aktører kan du med stor fordel finde ud af, eksempelvis hvad standarden er. Dette giver dig en tryghed. Man skal altid være ekstra opmærksom, når prisen bliver for lav. Husk at et lidt dyrere tilbud ofte kan indebære et helt del bedre produkt, f.eks. bedre materialer.

Hvornår gælder garantien på arbejdet?

Selvom du som konsument altid har reklamationsret i mindst to år, så er det helt op til f.eks. håndværkeren at give dig en garanti. Reklamationsretten og garantien er ikke det samme selvom de ligger tæt på hinanden. Forskellen er hovedsageligt bevisbyrden.

Sådan fungerer Dorunner Tilbud

1. Beskriv hvad du behøver hjælp med

Vi kontakter lokale leverandører

2. Sammenlign og vælg mellem flere leverandører

Læs anmeldelser og referencer

3. Få arbejdet udført af en kvalitetsikret professionel