{[ message.text ]}

At bruge Dorunner er gratis, enkelt, trygt og smart

Sådan fungerer Dorunner

Ved at sammenligne forskellige kvalitetsikrede leverandører fra Dorunner, og vælge det mest passende tilbud til din opgave, indebærer det at du kan spare mange penge. Derudover er det super enkelt, og du spare en masse tid. Følg bare denne enkle instruktion:

  1. Du beskriver det arbejde du vil have udført her direkt på hjemmesiden. Samtidigt registrerer du også dine kontaktoplysninger så vores medlemsfirmaer kan kontakte dig.
    Vi læser og undersøger din forespørgsel og derefter leder vi efter medlemsfirmaer i dit område som er passende til at hjælpe dig med din opgave.
  2. Du bliver derefter kontaktet via email og telefon (oftest indenfor 24 timer) af de firmaer som er interesserede og kvalificerede til at hjælpe dig med din opgave. Aftal et møde, eller få tilbudet direkte over telefon eller email (alt efter hvilken type af arbejde du skal have udført).
    På vores hjemmeside kan du læse beskrivelser af firmaet og se andre kunders erfaringer og anmeldelser af de firmaer du møder.
  3. Undersøg og sammenlign leverandører og tilbud. Vælg og bekræft til det firma som føles bedst ud fra dine ønsker og behov (glem ikke at meddele de andre leverandører, at arbejdet er gået til en anden).

Aftalen er klar og du kan slappe af med viden om at du har valgt den mest kvalificerede, og passende leverandør til at udføre opgaven. Når jobbet er udført, kontakter vi dig igen og beder dig dele din oplevelse, samt erfaringer af det firma som udførte arbejdet.

Er du stadig usikker? Ring til os på 78 79 16 82 så forklarer vi gerne.

Sådan fungerer Dorunner Tilbud

1. Beskriv hvad du behøver hjælp med

Vi kontakter lokale leverandører

2. Sammenlign og vælg mellem flere leverandører

Læs anmeldelser og referencer

3. Få arbejdet udført af en kvalitetsikret professionel