{[ message.text ]}

At bruge Dorunner er gratis, enkelt, trygt og smart

"Det skal være let at finde, og sammenligne tilbud, fra gode håndværkere og andre tjenesteudbydere"

Hvad er Dorunner?

Dorunner hjælper dig med at få tilbud så du kan sammenligne priser fra bygge-, flytte-, catering- og rengøringsfirmaer, samt konsulenter og andre tjenesteudbydere. Du behøver blot forklare hvad du behøver hjælp til ved at udfylde vores enkle skabelon vedrørende forespørgsler.

For dig som er iværksætter er Dorunner det perfekte sted at finde nye kunder og opgaver uden at lede eller markedsføre dig aktivt. Vi sender dagligt forespørgsler fra vores brugere til vores firmaer som er medlemmer hos os.

Vi på Dorunner har som mål altid at tilbyde den bedste tjeneste for vores brugere og medlemsfirmaer. Vi arbejder altid på at forbedre os og være på forkant.

Hvem er Dorunner?

Dorunner AB startede i sommeren 2007, her opstod hyrahyra som hurtigt blev sveriges største samt hurtigst voksende markedsplads for udlejning.

I sommeren 2009 startede Dorunner i Sverige, en formidlingstjeneste, hvor du som privatperson, boligforening eller firma kan lave en forespørgsel på f.eks en tømrer, murer, gartner eller rengøringsopgave, og på kort tid få tilbud fra firmaer som er interesseret i at udføre din opgave. 

Ved hjælp af Dorunner slipper du for at lede efter firmaer som har tid, istedet kan du læne dig tilbage og vente på at firmaerne kommer til dig. Via Dorunner får du kun svar fra kvalitetsikrede firmaer som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Baseret på succesen i Sverige, åbnede vi Dorunner i Danmark i 2012 og i Norge i 2013.

Vores ambition med Dorunner er ikke at være størst og have flest tilknyttede medlemsfirmaer. Vores ambition er at være den bedste formidler og at have de bedste firmaer. Det er derfor vi stiller de hårdeste krav i vores medlemsgranskning samt på vores opgavegivere.

Idag er Dorunner skandinaviens største formidlingstjeneste, med mere end 1500 firmaer rundt i hele Skandinavien som står klar til at hjælpe dig, uanset om du er i Danmark, Norge eller Sverige.

 

Dorunner AB har organisationsnummer 556723-4603
Adresse: Ulrikkenborg plads 1, 2800, Kongens Lyngby

Vi som arbejder på Dorunner Danmark

Direktør
Thomas Larsson
thomas@dorunner.se

Landechef Danmark
Martin Dam
martin@dorunner.dk

Udviklingschef (IT)
Magnus Söderling
magnus@dorunner.se

Økonomichef
Jonas Olsson (jonas@dorunner.se)

Arbejde på dorunner

Junior sælger mod Danmark

Sulten efter en salgskarriere i en spændende branche hvor kun du sætter grænser?


Dorunner.se tilbyder kunderne en enkel måde for tjenesteyderne, at finde nye kunder og opgaver. Vi er en hurtig voksende Internet virksomhed med ambitioner om at styrke og udvikle virksomhedens position på markedet, og vi er derfor på udkig efter målrettede og sultne mennesker.

Vi er et overpræsterende team, som altid går det ekstra skridt for at hjælpe vores kunder. Søger du efter et udfordrende salgsjob hos et firma som vil hjælpe dig med at nå dine mål, sørge for at du føler dig tryg og altid have det sjovt på arbejde, så har du fundet det rette sted. Vi arbejder i de hyggelige kontorer på Östermalm i det centrale Stockholm.

Arbejdsrolle

I rollen som Juniorsælger får du ansvaret for at opbygge din egen kundebase og bliver dermed ansvarlig for kunderne samt resultater, nu og fremover. Som sælger hos os bidrager du også til selskabets forretning ved at komme med forslag og input til nye produkter og tjenester, som kan øge salget.
For den rette person er der gode muligheder for yderligere udvikling og større ansvar i fremtiden. Vi tror på en person som er sulten og som er på udkig efter en karriere i salgsbranchen. Udover tilbyder vi et af de bedste salgsundervisninger internt.


Kvalifikationer

Som Juniorsælger hos os vil vi gerne have en person som er:

• Sulten og på jagt efter nye udfordringer

• Interesserede i at selv kunne påvirke sin egen løn og tjene virkelig gode penge

• Selvstændig og ansvarstagende

• En teamplayer som bidrager til god stemning i teamet

• Udadvendt, relationsskabende med en overbevisende vindermentalitet

• Selvfølgelig bør du også være exrtemt resultatorienteret


Kontakt
Martin Dam
martin@dorunner.dk
Tlf: 78 79 16 82

Sådan fungerer Dorunner Tilbud

1. Beskriv hvad du behøver hjælp med

Vi kontakter lokale leverandører

2. Sammenlign og vælg mellem flere leverandører

Læs anmeldelser og referencer

3. Få arbejdet udført af en kvalitetsikret professionel